torstai 8. lokakuuta 2015

Kuulumisia.

Jälleen kerran pahoittelut kuvattomasta postauksesta, olen vain ollut varsin pahassa flunssassa tässä liki viikon eikä ole oikein tullut lähdettyä mihinkään kuvailemaan. Pitäisi kai vielä yrittää ikuistaa sitä jäljellä olevaa syksyä, sillä muistini filminauha on tunnetusti jonkin verran lyhyt ja hapera.

Pääsin työkokeiluun eräälle alakoululle, ja olen työskennellyt siellä noin viikon verran - niin pahassa flunssassa en siis ole ollut, ettenkö työkykyinen olisi ollut. Ensi alkuun kyselin itseltäni varsin paljon, kuvittelinko tosiaan pystyväni ohjaamaan näitä lapsia ja kuinka oikeasti selviäisin. Huolet väistyivät samalla sekunnilla, kun minut esiteltiin luokalle.
Ja kyllä, olen nauttinut joka sekunnista työskennellessäni. Tänään valitettavasti jouduin lähtemään kesken työpäivän, sillä migreenikohtaus iski jokseenkin inhottavasti.

Huomenna uusi yritys.

Opintojen parissa menee vähän miten menee. Olen yrittänyt saada töitä pois alta, mutta stressiä ja työmäärää kasaantuu koko ajan. Lisäksi missasin tältä viikolta toisen luennon ja toiselle en maanantaina kyennyt menemään, oloni oli jokseenkin järkyttävä ja into monen tunnin bussissa istumiselle oli puhdas nolla.

Kirjoittaminen etenee tahoillaan, uutta inspiraatiota etsimässä. Nightwishin Elvenpath ja Wanderlust ovat soittolistani vakiovieraita tätä nykyä.


Kenties kertyvä stressi aiheuttaa writer's blockia, sitä en osaa sanoa. Toivottavasti kuitenkin pääsisin taas pian kirjoittamaan.

Eilen illalla flunssastani huolimatta kävin lenkillä - onneksi. Tähtitaivas, revontulet ja pieni pakkanen tekivät lenkistäni täydellisen, flunssasta huolimatta. Lisätään tähän vielä rauhallinen ympäristö, niin täydellinen kokonaisuus on omasta mielestäni siinä.

Tällaista minulle siis nyt kuuluu. Vähän heittelevää kenties, stressiä ja oivaltamisen hetkiä, epäonnistumisia ja onnistumisia. Yleisesti ottaen kaiketi elämää.
Kuulostaapa filosofiselta.
Ensi kerralla voisin postata muutaman viikon takaisesta reissusta Kurjenrahkaan, jossa kävin ystävieni kanssa. Sieltä jopa sain kuvia, luonnon oma valaistus teki tehtävänsä.

Firith

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti