torstai 13. elokuuta 2015

Hiiohoi halojatapäivää!

Tämä on jo kolmas kerta, kun yritän kirjoittaa tähän aloitusta, ja ehkäpä nyt saisin tämän onnistumaankin. Toivottavasti ainakin, sillä tahtoisin esitellä itseni vähän erilaisesti kuin mitä esimerkiksi cosplay-blogissani.

Elikäs siis terve. Nimimerkkini tosiaan on -ShinigamiUchiha-, jonka useaan otteeseen olen harkinnut vaihtavani, mutta enpä sitten ole jaksanut. Enkä jaksanut tätäkään blogia varten alkaa luomaan uusia tilejä, joten menköön näin.

Ikää löytyy kahdeksantoista vuotta, taskusta yo-tutkinto tämän vuoden keväältä. Cosplayta harrastan, siinä sivussa saan itseni raahattua suhteellisen usein lenkkipolulle, mikäli en jumitu läppärini viereen kirjoittamaan. Tälläkin hetkellä useampi projekti on meneillään, mutta writer's block on kaveri. Tai sitten ei.

Vaikka cosplayta harrastankin, kuulun enemmän länsimaalaisten elokuvien ja kirjojen fanikuntiin. Elämässäni suurinta roolia näistä näyttelevätkin Harry Potterit sekä elokuvina että kirjoina. Sen verran pitkälle on fanitus mennyt, että Pimeän Piirronkin menin ottamaan tatuointina tuohon käsivarteen.

Tatuointi tehtiin minulle Artfloor13: ssa. Ei huaaano.


Blogin nimi saattaa aiheuttaa kulmienkohottelua, ja voinkin sanoa, että eipä kannata vedellä niitä palkokasveja hengitysteiden puolelle nenän kautta, jos ja kun tässä blogissa puhutaan myös lgbt-yhteisöstä varsin paljon. Sen enempää en asiaa selvittele, päätelkööt kukin siitä, mitä tahtoo.

Kuvassa lukeekin tietoja tekijästä tuolla alhaalla, eli eipä ole minun tekemäni muokkaus.

 
Rakastan kirjallisuutta, ja sen pohjalta hainkin yliopistoon opiskelemaan sitä. En kuitenkaan päässyt sisälle, joten kaipa sitten pidän sen välivuoden. Olisin tyytyväinen, jos pääsisin takaisin paikkaan, jossa olin kesätöissä, mutta jos ei, niin sitten se vain on niin. Ei kaikkea voi vaatia. Varmaankin laitan vielä hakupaperit menemään avoimeen yliopistoon.

Jos pärstäkerrointani tahdotte katsella, niin siinäpä olisi. Tällä kertaa ilman mitään cosplayhin liittyvää, niitä selfieitä löytyy kyllä tuolta erään toisen blogini puolelta, jos tahdotte katsoa.

Tämäkin tosin on jo muutaman kuukauden vanha, fleda on hieman pidempi eikä enää noin vaalea.

Olen aikoinani käynyt myös aktiivisesti gospel-tapahtumissa, mutta tapahtumien vähentymisen ja oman jaksamattomuuden seurauksena tämä on vähentynyt. Suurin osa suosikkibändeistäni on jo lopettanut, ja kyllästyin saamaan paniikkikohtauksia joka reissulla. Isoseksi olen myös aikoinaan kouluttautunut, yhden kesän niitäkin hommia tein ja tykkäsin kyllä. Sittemmin olen kyllä hakenut parikin kertaa isoseksi, mutta jostain syystä olen aina saanut jäätävän kesäflunssan juuri ennen leirin alkua, joten ne ovat menneet vähän sitten siinä jo sivu suun.

Oikeaa nimeäni en tänne ajatellut kertoa. Vaikka pyörinkin netissä vähän siellä sun täällä, pidän tietynlaisesta yksityisyydestä.

Toivottavasti tämän blogin ylläpitäminen nyt onnistuisi. Cosplay-blogia päivittelen silloin tällöin, mutta muut blogini ovat jääneet niin vähälle huomiolle, että melkein jo hirvittää. Joskus kai pitäisi toimeentua päivittämään niitäkin.

Seuraavalla kerralla juttua Turku Pridesta, jonne nyt viikonloppuna olen suuntaamassa.

-Shinigami

Peeäs, blogin ulkoasu muuttuu asap jonkin verran, eli näin tylsän näköiseksi en tätä blogia ajatellut jättää.

2 kommenttia:

  1. Täällä on kanssa yks joka fanittaa Harry Potter-kirjoja. Elokuviin en ole vielä hurahtanut, mutta ehkä sekin sitten ajan kanssa tulee vastaan. Tosi upea tatuointi, käy kateeksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjat ovat minullakin enemmän lähellä sydäntä, elokuvilla on hetkensä, mutta kyllä ne kirjat aina voittavat mennen tullen. Kiitoksia! :) Itsekin olen varsin tyytyväinen tähän, ja tatuoija oli huippumukava. Tarkoitus olisi ottaa muitakin Potter-aiheisia kuvia, ehkä myös yksi LotR: iin liittyen. :)

      Poista